"Om bakdelen mot all förmodan skulle lossna från framdelen så kommer jag med den i en skottkärra och sätter fast den igen! xP"

Red igen denna måndag med. Red Abbe-man. Han var så himla duktig idag ska jag be att få tala om för er! Han gick så himla fint!^^ :D Han är ju helt underbar den hästen! :D
(Btw så är det Lotti som står för överskriftsorden! xP)

Isa red Fux-fia i gruppen innan. Jag såg inte så mkt av deras lektion för jag fick agera Konstantins tuggleksak(dvs. jag höll i spöt som han fick tugga på istället för att han skulle tugga på Eva! :P)
Men jag antar att det gick bra. :) Det hade gått mindre bra på hoppträningen däremot...Isa hoppade Primm. Han hade varit på sitt bushumör på hoppträningen tydligen. Han försökte slänga av Isa i nått av hörnen bl.a. Han lyckades dock få av henne men då krävdes det att han själv gick omkull också! Han hade halkat i ena hörnet och ramlat omkull (och rullat runt med tror jag). Som tur va så hann Isa på något mirakulöst att sätt kasta sig av honom! Så istället för att rulla med honom så rullade hon bredvid honom! Tur det! Vi vill inte ha en mosad Isa jue! :(

Nu är jag en aningen trött faktiskt. Imorrn är jag ledig eftersom jag och Jörgen var duktiga och städade både dagens och morgondagens trappor. Det känns skönt faktiskt! :)
Just det! Fick ju dendäringa skattegrejen idag med! Jag får tillbaka pengar minsann! Gött värre då! :D
Det har varit en bra dag idag. Och fin! :)

Nu blir det nått att äta och sen blir det duschen och sen sängen!

Ciao! <3

RSS 2.0