Tråk

Hade så otroligt tråkigt där ett tag. Hade verkligen inget annat att göra. Detta(den nya designen) är resultatet av min långtråkighet.

Kan ju passa på att skriva lite vad som hänt idag med när jag ändå har vägarna förbi min stackars blogg. Som vanligt, på lördagar, var jag och Felicia uppe och red i Karlsby. Det blev lite annorlunda denna gång dock. Felicia red Polly. Och Elin och Glanni följde med oss med. :) Affe och Jonna fick va hemma idag(tror inte de blev besvikna faktiskt. Vädret var ju inte bäst precis). :P Det blev mkt trav och galopp(inte för Felicia och Polly dock). Kul vare minsann, trots regnet. :)
På hemvägen, när vi lämnat Polly, red jag och Felicia två på Tuffi. Vi skrittade, travade, galopperade i uppförsbacke och på raksträcka. Det var skitskoj! :D

Vid 17-tiden fick vi främmande här hemma. Några av våra kusiner etc. från pappas sida va här. Jag var inte på humör för att ha främmande oså men jag va med lite ändå. Va/är så trött!

Har fixat en liten present till Elin med. :) Det är inget märkvärdigt dock men jag kom inte på nått bättre att ge till henne. Min fantasi är inte på topp just nu(vilket kanske märks på den nya designen)! :P

RSS 2.0