Sant eller falskt? Vem bryr sig!!

Jag hatar folk som sprider ut saker om andra personer som de inte har fått bekräftat att det är sant! Jävla kärringar säger jag bara! Och även om det nu är sant så är det väl för fan inte deras ensak! Bry sig lite mer då! Om nu personen har sagt något till pratkvarnen, kanske inte den personen vill att den jäveln ska berätta för andra folk om vad den sa till den!! Det är bättre om personen får säga det själv, man kanske inte har lust att berätta för hela jorden liksom.

Och dessutom så har den här skvallerkärringen inte pratat med personen utan hört det från någon annan, och nu står glapkäften och berättar det för folk som den själv är omringad av dagligen. Skvallerbyttan borde kolla upp faktan först, det är inte bara att ta från Wikipedia och tro att det är sant, man måste ha facit i hand för att kunna berätta att så är fallet! Det värsta är att gaphalsen berättade saken för en annan papegoja! Det vore bra om man tänkte innan man pratade men nej nej...kör på ba'!

Om det nu skulle vara sant så förändrar inte det ett skit, det kommer fortfarande att vara som förrut. Det är inte sant förrens personen berättar det själv! Och så e det med det!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0