När allt blev till is

Idag var den dagen då alla städgrejer blev till is.

Fönstren, fönsterputsflaskan, trasan, stativet, mopphinken, mopparna och vattnet som mopparna låg i. Allt frös till is. ALLT! Det är helt sjukt kallt ute idag! Det var -10 grader + blåst imorse! Jag höll på att frysa ihjäl påväg bort till Brandmannen ju(som bara är över mossenplan typ)! :O
Vid dom sista trapporna blev det som ett tunnt istäcke på moppvattnet. Jag fick knacka isen för att komma åt mopparna. Och när jag väl fick tag i en mopp var jag tvungen att rycka loss den från hinkens vägg/golv. Dom hade frusit fast på hinken nämligen...
Jag höll på att vika mig dubbel när jag såg istäcket! Jag tyckte tydligen att det var roligt, för det har aldrig hänt förrut. Jag var antagligen för trött för att orka vara irriterad(för det hade jag nog varit i vanliga fall tror jag). x)

Till medlemmarna i grupp 51:
Jag kom att tänka på en sak. Det är ju sista ridlektionen imorrn...brukar vi inte köpa nått till Lottie då? Nått julgodis eller så..? Ska vi försöka fixa nått eller ska vi strunta i't iår?
Bara undrar. För i så fall kanske man skulle kunna fixa det imorrn. Jag är ledig, ska till tandläkaren på morgonen bara. Men frågan är vad vi ska köpa då och hur mycket vi ska betala var... En liten korg med godis(twistpåse, geisha, noblesse, några nötcreme..ja, lite blandat med sånt godis) kanske? 20 kr var?(Det blir 140 kr sammanlagt)
Bara ett litet förslag såhär i sista minuten. :P
Ni får gärna komma med något annat förslag om ni vill. :)


Imorrn ska jag till tandläkaren..jippi. Usch, jag gillar inte att gå dit, men det måste ju göras nångång det med. Jag hoppas att dom ta bort tandstenen, det skulle va skönt att få bort den. Det är ganska mycket under ståltråden i underkäken(den som sitter bakom nedre framtänderna). Jag får väldigt lätt tandsten, det har nått med salivet att göra har jag för mig att dom har sagt nångång.
Får se om jag har några hål med(vilket jag säkert har). :P

Men nu vill jag se på mera Vänner! ;)

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0