Röklukt och pizzakartonger...

...hör inte hemma i en gymnastiksal!

Idag var det rätt mycket folk på familjegympan! Men det gick bra, det gör det ju alltid. ;) Och nästa vecka är det ingen gympa. Skönt. :P

När vi kom till råssnäshallen idag luktade det rök i hallen, ena tjockmattan låg i ett av omklädningsrummen och det låg pizzakartonger och annat skräp lite överallt. Det var som en soptipp ungefär..
Tydligen så hade det varit baskettävling där innan, men det verkade som om folk hade sovit över där med. Man tycker ju att dom kan städa upp efter sig, och vädra ur! För fy satan va det luktade rök! Usch!

Och nu vet vi varför råssnäshallen ser ut som den gör! Råssnässkolan har ingen gymnastiklärare. Det är därför ringarna är som dom är. Bland annat. En gympalärare från Norra/Z-lund va där och skulle spela volleyboll vid 6-tiden. Det var han som berättade det. Han sa att om han skulle vara gympalärare på den här skolan, i den här hallen, skulle han få spelet. Han skulle inte klara av att ha det såhär rörigt, sa han! Jag skulle inte heller klara av det!

Mariebergskolan har inte heller någon gympalärare. Den hallen ser också ut som en bomb har slagit ner. Dom har skruvat i skruvar i hela golvet i den hallen. Egentligen skulle basketen ha ägt rum i Mariebergshallen, men det gick inte för alla dom där skurvarna, alla dom där sneiskruvade skruvarna. Spelarna vrikade fötterna och bollarna kunde helt plötsligt försvinna åt ett annat håll. Tydligen så var hela golvet fullt med såna skruvar! :O Kommunen borde skämmas! Dom borde ju se till så att skolorna har allt de behöver, som till exempel ett bra gymnastiksalsgolv!

Nu måste jag hoppa in i duschen, sen måste jag gå och lägga mig! Det är ju måndag imorrn, och det betyder att man ska upp och städa lite trappor. Jippi.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0